Att handla bitcoin som hobby kan vara lönsamt om du vet vad du gör. För att kunna tjäna pengar på bitcoin måste du ha koll på hur bitcoin fungerar. Tänk på att alltid ha en plan för dina investeringar.

Att investera i olika tillgångsslag är ett av det bättre sätten att få pengar att växa. Kryptovalutor är ett tillgångsslag som många har börjat investera i och handla. Att handla med kryptovalutor som bitcoin kan vara en hobby och ett sätt att tjäna pengar. När du handlar med bitcoin eller andra tillgångsslag ska du alltid läsa på innan du trycker på köpknappen. För att få koll på bitcoin kan du gå in på https://bt.cx/sv/bitcoin-kurs/ och lära dig mer. För att tjäna pengar på bitcoin vill du köpa när kursen är låg och sälja när kursen har stigit. Men det är lättare sagt än gjort. Därför gäller det att veta hur bitcoin fungerar.

“Det tidigare rekordet är från den 14 april då kursen låg på 64 895 dollar per bitcoin.” Läs mer här

Ha en plan för din bitcoinhandel

När du ska investera i bitcoin är det viktigt att tänka på att inte investera mer pengar än du har råd att förlora. Alla investeringar innebär en viss risk. Vissa tillgångsslag har högre risk än andra och bitcoin är en högrisk tillgång. Kursen är volatil och kan svänga kraftigt. Det gäller att ha en plan när du investerar i bitcoin som hobby. Du ska på förhand veta när du ska köpa och när du ska sälja. Då kommer du att ha is i magen och inte överrumplas av känslor när kursen svänger.

 
 
 

Kontakt

Vill du att jag skriver om din samling? Eller vill du komma i kontakt med mig av andra själ? Du når mig enklast på mejl: hejsan@tusenpennor.se